Ved du heller ikke, hvordan du skal rejse billigt, når du også skal have al din bagage med? Svaret kommer her:

En håndbagagekuffert er et super godt, men meget undervurderet valg, når du skal ud at rejse!

Er du også træt af flybilletter, der lige pludselig bliver så meget dyrere, bare fordi du også skal have en kuffert med på rejsen? For hvad skulle du da ellers gøre af alle dine ejendele: Din søde bikini og din solhat? Din solcreme og klipklapperne? Svaret er ikke langt væk, når du først er trådt ind i den nærmeste taskesælgende butik i storcenteret: Det er den super lækre, super praktiske og altid in håndbagage!

I din håndbagage må du nemlig have mellem hele 10 og femten kilo. Det er i de langt de fleste tilfælde riiiigeligt med bagage, når du skal på en uges solferie til Thailand eller storbytur til Kærlighedens Hovedstad Paris. Men de fleste mennesker ved ikke, at det faktisk er tilladt at have så mange kilo i en håndbagage! De tror, at håndbagage er lig med din slidte skuldertaske, du højest kan have dit pas og din telefon i. Med den nye viden bliver rejserne straks lettere og ikke mindst billigere.

Du kan få en masse forskellige slags håndbagage, lige hvad der passer dig. Nogle vælger at investere i en slags sportstaske med en praktisk rem, der både kan bæres over den ene skulder eller som en rygsæk. Andre vælger miniudgaven af den traditionelle kuffert, der er fuldstændig med både hjul og håndtag. Sådan en håndbagage er både sød og virkelig praktisk.

En håndbagage behøver ikke at være særlig dyr. Faktisk koster nogle håndbagage kufferter kun en fjerdedel af, hvad en i forvejen billig normal kuffert koster: nemlig helt ned til hundrede og halvtreds kroner! Det er et godt køb. Og du vil i forvejen kunne spare masser af kontanter, du i stedet kan bruge på ferien – når du slipper for at betale for bagage i lufthavnen. Der er for drinks og en lækker aften ude for de sparede penge, bare rolig.

Så hvis du i forvejen ved, at du ikke skal have så meget med, så lad være med at hiv din gigantiske kuffert frem fra kælderen. Køb dig en smart lille sag i stedet: De kommer i glimrende kvalitet, og så kan de rumme stort set alt, hvad du kan have brug for på din rejse. Kom i gang!

rejse