Toilettasker til herrer: Nu er de at købe i alle taskebutikker

toilettaske

At købe en ordentlig toilettaske som mand har længe ikke været helt nemt. Men efterhånden har de store taskekæder fået øjnene op for det maskuline publikum

Det er en myte, at mænd ikke behøver toilettasker. Eller, at de i hvert fald ikke behøver store, flotte toilettasker i en udsøgt kvalitet med plads til mange produkter. For det gør de. I disse moderne tider er grooming – altså det at gøre noget ud af sig selv og pleje sit udseende – også noget mænd gør til daglig og ikke kun kvinderne. Mænd spiser siliciumpiller og fiskeolie for stærkere hår og negle, de bruger hårvoks og hårolie og hårbørster og plejer deres skæg og deres hud med mange forskellige cremer. De bruger aftershave og deodorant og eau de cologne.

Alt det, der lige er blevet nævnt ovenfor, er vigtige produkter for mænd i deres hverdag. Det er vigtigt at se præsentabel ud og have en god hygiejne, når manden håndterer opgaver på arbejdspladsen, og når han går rundt derhjemme. Han har brug for en toilettaske, så han kan holde orden på sine produkter, og så han altid har produkterne med sig, hvor end han går, hvis han nu har brug for at blive opfrisket i løbet af dagen.

Der findes efterhånden mange gode tilbud til mænd, der har lyst til at investere i en lækker toilettaske, som ikke kun har plads til at indeholde det basale som tandbørste, tandpasta og måske en kam. I langt de fleste kuffert- og taskeforhandlere bliver der også solgt toilettasker til mænd, som er på niveau med kvindernes. De kommer i lækre mønstre og farver og med flere lommer til forskellige ting. Der vil ofte også følge et lille spejl til, så manden kan betragte sit spejlbillede, mens han netter sig til dagen. Måske i toget på vej til arbejde eller i carporten om morgenen.

Toilettasker til mænd er blevet designvenlige og moderne. Og de kommer i mange forskellige størrelser, så de kan passe perfekt til den individuelle. Måske en backpacker, der skal ud på en jordomrejse og ikke har brug for alle hårprodukterne, men kun det basale? Eller en rigtig gentleman, der har lyst til at være lækker, inden han skal fra arbejdet og direkte ud til daten?

Du kan søge rundt på nettet, hvor udvalget ofte er lidt større og også billigere.

Med en toilettaske bliver din hverdag meget nemmere.