Sexlegetøj og graviditet

Mange kvinder er i tvivl, om de overhovedet må have sex, når de er gravide af hensyn til babyens sikkerhed. Men det må de gerne, og de må også eksperimentere med sexlegetøj, der både stimulerer klitoris, skeden og analt.

Når kvinder bliver gravide, vil mange af dem opleve en markant øget libido, altså sexlyst. Og det er ikke en lyst efter langsom og hyggelig sex, nej det er den hårde og beskidte sex, de vil have. Deres mand skal tage dem som et vildt dyr. Desværre vil nogle af de liderlige kvinder opleve, at det er noget sværere at kunne bevæge sig i frække stillinger med en stor, højgravid mave end uden.

Den fornuftige kvinde vil derfor søge mod sexlegetøjet, når hendes sexlyst bliver for stor og voldsom. Dog skal hun tage nogle forbehold, når hun køber nyt og spændende sexlegetøj. Det er forbehold, hun ikke havde behøvet at tage, hvis hun ikke var gravid. Kvinden må ikke bruge sexlegetøj, der er lavet af blød plastic eller af materialet ftalater eller PVC.

Derudover anbefales det, at kvinden putter et kondom ud over dildoer eller vibratorer bare for en sikkerheds skyld. Og så skal hun bruge vandbaseret glidecreme. Derudover er det vigtigt, at

kvinden holder sin skede og sit sexlegetøj helt rent. Under graviditet er skedegangen nemlig ekstra følsom over for bakterier. Hun skal vaske legetøjet efter brug, og så er det vigtigt, at hun ikke stikker det samme legetøj op i to forskellige kropsåbninger uden først at gøre det rent.

Nogle kvinder vil foretrække at bruge buttplugs i stedet for dildoer eller vibratorer til at stimulere sig selv. Det er, fordi skedegangen bliver ekstra følsom og nogle gange lidt øm under graviditeten. Læs mere på sexogsamfund.dk.

Skeden kan også lettere komme til at bløde under graviditet, men det er kun lidt, så det er ikke farligt. Hvis hun bruger sexlegetøjet på den rigtige måde, kan hun måske opnå den eftertragtede analorgasme, der føles dybere og er længere end en skedeorgasme. Kvinden har altså god mulighed for både at være magelig og ikke overanstrenge sig under graviditeten, samtidig med at hun kan få sin forhøjede libido tilfredsstillet.