Sådan skal du pakke til din rejse, når du skal på ski

Når sneen og pisterne kalder, og du skal på skiferier, kan det godt være svært at pakke. Det tykke vintertøj fylder nemlig ret meget mere, end badebukserne gør. Derfor skal du være fornuftig, når du pakker – men du kan også gøre det nemmere for dig selv, hvis du har det rigtige udstyr.

Det er aldrig nogen sag at få plads til sommertøjet i kufferten. Badebukserne smides blot i, og de tynde t-shirts vejer ingenting, så mange gange kan det slet ikke betale sig, hvis man har planer om at slæbe den helt store kuffert udsalg med, som du kan klikke her for at finde.

Det er imidlertid noget helt andet, når det er skiferie, man skal på. Så kan man ikke pakke tøj nok, fordi den bidende kulde kalder på absurd mange lag. Skiundertøj, hjelm, utallige par tykke sokker og diverse huer og vanter.

Og så kommer termosættet.

Det, der fylder absolut mest.

Hvis man så ovenikøbet er så heldig, at man ejer sine egne ski og støvler, gør det bagagen endnu tungere. Det er ikke bare sådan lige, når man drager på skiferie. Tasken skal pakkes klogt – måske endda systematisk, så der er plads til det hele.

Hvordan pakker man klogt?

Først og fremmest er det vigtigt, at du har en taske, der kan bære det hele. En stor kuffert er derfor en nødvendighed.

Derudover er et godt tip, at du kan pakke det store, tykke termotøj ind i poser og suge luften ud af det. På godt gammeldags manér skal du altså vakuumpakke det. Vær her opmærksom på, at det gør det hele meget lettere, hvis du sørger for, at tøjet er lagt pænt sammen, inden du lægger det ned i posen. På den måde fylder det mindre.

Klar til pisten

Når først du har pakket, er du klar til at tage af sted. Skiferier er en ferie, du ikke vil undvære. Der er ikke noget bedre, end at suse om og ned, og sidste på dagen holde en velfortjent pause, inden man skal ud i den smukke puddersne dagen efter.

En stor del af rejsen er også at glæde sig  – og at pakke sin kuffert eller rejsetasker som findes her hos Carriealong. Derfor gør det det hele meget sjovere, hvis det er nemt og ligetil.

Rigtig god fornøjelse med det hele og pas på dig selv, når du når din topfart på vej ned af den sorte piste. Det er den bedste følelse, der findes. Kan du ikke stå på ski? Tjek denne Youtube guide!