Sådan pakker du den perfekte toilettaske

resentel toilettaske

Skal du på venindetur i sommerhuset henover weekenden? Eller måske med kæresten på miniferie til en af Europas skønne hovedstader? Så skal du også have pakket en god toilettaske. Men det kan være svært at huske det hele, når man er høj over at skulle afsted, ud at opleve noget med mennesker, man holder af. Så her kommer en lille guide til, hvad du skal huske at pakke i din toilettaske, så du ikke kommer til at mangle noget! Har du stadig ikke fundet en toilettaske? Klik her!

En god måde at huske alle dine livsnødvendige produkter på er, hvis du gennemgår din daglige morgenrutine i hovedet. Find alle produkterne frem en for en og stil dem frem på bordet, så du husker at pakke dem. Måske finder du ud af, at alle dine produkter fylder alt for meget: Men bare rolig. Du kan nemt købe en masse små rejseflasker i dit nærmeste supermarked, som du kan hælde dine cremer, din shampoo og balsam over i. Så kan det lige pludselig sagtens være i toilettasken!

Det er også muligt at købe rejsesæt, der består af en pakke af de allermest nødvendige produkter til hverdagen. Det vil typisk være en ansigtsrens, en nat- og dagcreme, shampoo og balsam. Måske en læbepomade og en deodorant, hvis du er heldig. Et rejsesæt er altså super praktisk, så koster det ikke særlig mange penge, og så kan det lige være i din toilettaske!

Hvis du skal rejse et sted hen, hvor solen skinner hårdt og skarpt mange timer af dagen, er det rigtig vigtigt, at du husker at pakke en solcreme med en høj faktor og en læbepomade, der også beskytter mod solen. Hvor solen skinner kan man ofte også bade, så derfor vil det være en god idé også at pakke en vandfast mascara. Hårolie kan også være vigtigt at få pakket ned i toilettasken, fordi hav- eller poolvand kan slide på håret dit.

Husk også at medbringe hårtørreren! Dine veninder vil elske dig, for de har garanteret ikke husket deres!

Derudover er det selvfølgelig også meget vigtigt, at du pakker de ting, som får hverdagen på ferien eller sommerhusopholdet til at hænge sammen: Din tandbørste og tandpasta, din skraber, vatrondeller, vitaminpiller og p-piller, hvis du tager dem. Det er bare så ærgerligt at møde op i sommerhuset langt væk hjemmefra og finde ud af, at du har glemt tandbørsten, så du må låne af din veninde.