Mænd og deres forhold til en toilettaske

Det kan være at du tænker, at du nu skal lære en hel masse om manden og hans forhold til sin toilettaske. Men det er ikke det, der er meningen med det jeg skriver. Jeg har for nyligt fået en kæreste. Med for nyligt mener jeg oktober og forholdet er stadig nyt og spænende. Min kæreste og jeg lever langt fra hinanden.

Vi lever faktisk i to forskellige lande. Der er et hav imellem os. Da jeg mødte ham tilbage i oktober, var det ikke planlagt at jeg skulle falde for ham. Tværtimod var jeg et lidt svært sted i mit liv. Jeg havde lige sagt nej til en jobmulighed af diverse årsager, og var endt i en situation, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg ville. Find flere tilbud på billige kufferter her.

Men der var han, en aften i St. Albans lige for næsen af mig. Jeg fortæller ham ofte at det var ham der fandt mig, men han mener at vi fandt hinanden. Efter den aften skete der noget, som kom virkelig bag på mig. Selve aftenen lader jeg være til fantasien, da jeg godt kan lide at holde nogle ting privat. Dog havde jeg efterladt et stort indtryk på ham. De næste to uger blev brugt i konstant kontakt i form af lange beskeder og snaps.

Før i tiden ville jeg ikke tro på folk, når de fortalte om kærlighed ved første blik. Jeg ville ikke tro på at sand kærlighed fandtes. Jeg var faktisk lidt af skeptiker, når det handlede om kærlighed, men noget har ændret sig. Hvis jeg bliver spurgt om, hvad det var ved ham, der gjorde at jeg faldt for ham, har jeg sjældent et svar. Det er nemlig ikke hans gode hjerte eller smarte hoved der gør forskellen, selvom det selvfølgelig er en del af det. Tværtimod mener jeg ikke, at jeg skal bruge en masse ord på at retfærdiggøre det jeg føler, fordi i det øjeblik vi fik kontakt, havde jeg den her følelse. En følelse af at det bare var rigtigt.

tilbud på toilettasker

Dog forventede du nok at læse lidt om manden og hans toilettaske, og derfor skal du selvfølgelig ikke føle dig snydt. Da vi bor så langt fra hinanden, og er i det man kalder et langdistance forhold, skal vi ofte pakke en toilettaske. Min kæreste pakker som regel en tandbørste, en deodorant, en parfumeprøve og et hårprodukt til at style sit hår med.

Han låner shampoo og tandpasta af mig. Med min kæreste som et eksempel, så pakker mænd ikke særlig meget i deres toilettasker. Når jeg pakker min toilettaske derimod, så er den fyldt. Med mig og min kæreste som eksempler, så er der stor forskel på, hvor meget der bliver pakket I toilettasker hos mænd og kvinder – derfor kan jeg konkludere at mænd begrænser sig og kun pakker det der er nødvendigt.