Klitorisvibratoren for de lækre orgasmer, kvinden vil give sig selv

Klitoris er den lille knop, der sidder lige under dér, hvor kønslæberne mødes og et par centimeter over urinrøret. Men faktisk er klitorissen langt mere end bare knoppen, man kan se, for den strækker sig langt op under indersiden af kvindens underliv, og så vokser den hele livet. Ved stimulation af musklerne i kvindens bækkenbund eller tryk omme fra anus eller i skeden kan klitorissen nå klimaks.

Klitorissen er den absolut eneste del af menneskekroppen, der kun er til for at give nydelse ved stimulation. Mænds penis skal jo også bruges til at tisse med og til at sprøjte med sæd.

Der findes rigtig mange nerver i klitoris, faktisk hele otte tusind. Det er omkring fire gange så mange nerver, som der findes i en penis. Selvom det er muligt for kvinder at få en skedeorgasme, hvis deres g-punkt bliver stimuleret, skal en firs procent af alle kvinder også samtidig have stimuleret deres klitoris for at nå klimaks.

Der findes mange forskellige måder at stimulere klitorissen på. Blandt andet med vaginapumper eller de såkaldte sommerfuglevibratorer. Det mest typiske redskab, kvinder bruger for at stimulere deres klitoris, er dog en klitorisvibrator. Nogle klitorisvibratorer er meget billige og koster kun halvtreds kroner. Andre er i den dyre ende og koster måske syv hundrede kroner.

De fleste klitorisvibratorer er formet som et projektil, men nogle er også formet som en meget tyk finger med en krumning for enden. Klitorisvibratorer kan være store og små, og de kommer i en masse lækre farver. Nogle klitorisvibratorer kan vibrere på hele ti forskellige måder, så kvinden kan vælge det, hun synes allerbedst om. Det er dog de lidt dyrere vibratorer, som har den evne.

En klitorisvibrator vil hjælpe kvinden med at nå en yderst delikat form for nydelse, og hun behøver ingen hjælp.

Ved stimulation af klitoris kan man opnå en anden slags orgasme end skedeorgasmen, nemlig klitorisorgasme. Det er, når muskulaturen omkring klitoris trækker sig sammen i nydelse. En kombination mellem klitorisorgasme og skedeorgasme er en såkaldt sprøjteorgasme. I en sprøjteorgasme vil kvinden fra sit underlev sprøjte væske på samme måde som manden, når han når klimaks.