Dit hjem har større indflydelse på dig, end du tror. Arkitekten hjælper dig med at få det bedste frem.

arkitektur

Dine omgivelser påvirker dig – det er et velkendt faktum. Derfor er det vigtigt, at man føler sig tilpas i sit eget hjem. Skab de bedst mulige rammer for dit liv, når du er hjemme. Det er sundt for dig.

 

Søndag eftermiddag går du en tur i skoven. Du føler dig fri i de store vider og ånder freden ind. Det er behageligt, og lyset fra himlen liver dig op. Også på en grå dag. Når der er højt til himmelen, har du en helt anden følelse i kroppen.

Her er masser af plads, og du føler dig tilpas. Her har du lyst til at blive, men du kan ikke tage skoven med hjem. Eller kan du?

Jo. En arkitekt på Pro Visual kan nemlig hjælpe dig med at finde præcis den atmosfære, du gerne vil trække med ind i dit hjem. Skovens rum kan der sagtens blive plads til. Forestil dig store rum med højt til loftet og store vinduer hele vejen rundt.

Det er langt fra umuligt, at trække lyset med ind eller genbruge nogle af de samme materialer, som du oplevede på din gåtur i skoven. Det handler alt sammen om at være kreativ, og det kan en arkitekt hjælpe dig med.

Arkitektens fineste opgave er nemlig, at give kunden lige præcis det, hun vil have. Og ikke nødvendigvis hvad alle andre vil have. Det betyder samtidig, at dit hus ikke kommer til at ligne resten af parcelhusghettoens typehuse, for en arkitekt kan skabe noget unikt.

Hjemmet er der, hvor du slapper af. Derfor skal det være, præcis som du gerne vil have det. Det er der, hvor du tilbringer absolut mest af din tid, så derfor er det vigtigt, at du sikrer, at omgivelserne skaber rammerne for, at du er tilpas. Med andre ord – træk skoven med ind i huset, hvis det er der, du har det bedst.

Arkitektur og indretning har større indflydelse på dig og dit velvære, end du måske går og tror. For eksempel er lys enormt vigtigt, og derfor er det en skam at bygge et hus, som ikke tillader, at det naturlige dagslys kan trænge ind i rummene.

Arkitekten kan skabe de bedste rammer for netop sådan noget, og dine behov vil blive tænkt ind i den tegning, der skabes til dit drømmehus. Der skal være plads til fordybelse – men ikke hvilken som helst fordybelse. Din fordybelse.