Din Hemmelige Ven, Vibratoren

Vibratoren skal ikke scores. Den er altid din. Den frække hemmelighed, som du kan trække frem, når du har lyst til en varm, kildende orgasme. Igen og igen, præcis når du vil.

Den kan være alle farver. Rød. Gul. Eller blå. Men den kan det samme, uanset hvilket ydre den har. Formen av vibratoren er også det samme for det meste. Den er lang og bred, så den kan fylde dig ud. Helt ud. Du ved, hvordan det føles, og faktisk genkalder du den følelse i netop dette øjeblik. Det kilder i maven, og du får lyst til den, så du finder den frem. Frem fra dér, hvor du gemmer den. For den er kun din og du vil helst ikke have, at der er nogen, som opdager din hemmelighed.

Du bliver liderlig ved tanken om, hvad den kan gøre ved dig.

Nu ligger du i sengen under dynen, og der er mørkt og koldt udenfor. Det kan ikke gå hurtigt nok, og du river dine trusser af, og du får den til at gøre det, den er aller bedst til. Den vibrerer hele din underkrop, og du kan mærke det helt op i brystet. Varmen siver hele vejen gennem din krop. Du kan føle det i tæerne, og der føles det eventyrligt. Du krummer tæerne lidt. Varmen stiger op, og du ved, at du bliver varm i kinderne.

Det er det bedste, du kan gøre for dig selv lige nu

Varmen fortsætter, og du bliver mere og mere liderlig. Mere og mere forelsket i tanken om det, du laver lige nu. Du kommer tættere på det, der føles aller varmest og aller mest sydende. Nu kan det ikke gå hurtigt nok.
Frække tanker strømmer gennem dit ansigt. Du kan ikke holde dem tilbage, men det skal du heller ikke. Du er fri til at tænke, det du vil. Tankerne gør dig kun endnu mere liderlig. Det kilder mere og mere, og du kan mærke at det føles lidt bedre, jo mere tid du giver dig selv.

din hemelige ven vibratoren

Orgasmen rammer med et slag. Hele din krop spænder og varmen fosser ud alle steder. Følelsen er fantastisk. Du slynger dig rundt i dynerne, for følelsen er så god, at du bliver nødt til at give efter. Det vare længe, men da den eventyrlige følelse pludselig forlader din krop, er du afslappet som aldrig før.

Du er tilfreds, men samtidig vil du gerne have mere, når du er klar igen. Og du ved, at du altid kan få mere. Den er trofast, din ven, og den kalder kun på flere dybe orgasmer. Du smiler ved tanken. Den altid er klar til at gå dybt ind i dig og udføre de bevægelser, som fremkalder alt det bedste. Og du behøver ikke engang at score den, for den er kun din. Din frække hemmelighed, som gemmer sig, og som kun kommer frem, når du har lyst til at komme. Vibratoren.

Du ved, du snart skal invitere den ind under dynen igen, og den er altid velkommen Din hemmelige ven, vibratoren.