Andre Afhængigheder

Man kan blive afhængig af meget, men hvordan viser det sig, og hvad gør man, hvis man er afhængig af…?

Afhængighed har mange ansigter. Det er ingen skam at have en afhængighed, men det er en skam ikke at gøre noget ved det.

Hvorfor ikke være åben og ærlig over din livssituation? Er der noget, der har overtaget dit liv, og føler du, at din livskvalitet bliver forringet af det? Så brug vores forum i dette univers under andre afhængigheder, eller ring for en ærlig og konfronterende samtale.

Det kan også være at du er opmærksom på en ny tendens indenfor afhængigheder, det kan være en kulturel eller social betinget afhængighed som du gerne vil diskutere, så som; kan man blive afhængig af sociale medier?
Se denne korte animation som giver stof til eftertanke http://youtu.be/LGU8yjjJXD8
Og ikke mindst denne animation som sidestiller ensomhed med vores IT -udvikling og -kultur

Computerspilsafhængighed er et stort problem i S-Korea hvor myndighederne har øget hjælpen til de afhængig, men problemet forbliver meget skjult herhjemme. Se denne meget interessante dokumentar om gaming. https://www.youtube.com/watch?v=VjSYQ06AMKQ#t=18

Og på dette link https://youtu.be/of1k5AwiNxI kan du komme med til verdensmesterskabet i League of Legends og se hvordan egaming er med til at forandre den kultur der findes omkring spil. Et spil som pt. har over 67 mill. brugere er svær at undervurdere.