6 uundværlige ting til kabinekufferten, når flyveturen er lang

Når flyveturen går om på den anden side af jorden, skal der fordrives mange timer i flyveren. Her er 6 tips til, hvad du skal have med i kabinekufferten.

1. Nakkepuden

På en lang rejse, er nakkepuden uundværlig. Når først du har siddet i flyet i 4 timer, har du efterhånden problemer med at finde ud af, hvad den mest komfortable stilling er. Du prøver at lægge hovedet op ad vinduet, men det larmer, og det er faktisk slet ikke behageligt. Så prøver du at lægge hovedet på hånden, mens armen støtter på armlænet. Hmm. Det er lækkert. Problemet er bare, at hele armen snurrer og kramper efter kort tid. Løsningen er at du pakker en nakkepude.

2. Gode hørebøffer

Babyerne hyler, skoleklassen, som er på vej på studietur, råber, og motoren larmer. Du har prøvet med høretelefoner, der skal stikkes ind i ørerne, men det er ikke nok. Lyden trænger stadig ind, og du frygter, at turen bliver lang. Derfor skal du pakke dine gode høre bøffer med, som lukker alle lyde ude.

3. En god bog

Det viser sig, at de film, flyselskabet kan vise i flyveren, alle er virkelige dårlige. Eller ok. Der er en eller to gode, men dem har du efter 7 timer i luften allerede set. Derfor skal du huske at pakke en god bog, så du kan blive lukket ind i et andet univers, end det, der er i flyveren. Hvis du er beskæftiget, går flyveturen meget hurtigere.

4. Ikke bare en god bog – også en guidebog

Hvis du skal på ferie, skal du selvfølgelig huske at lægge guidebogen i kufferten Alt andet er dumt. Hvis du alligevel skal bruge 10 timer i et fly, hvorfor så ikke bruge dem på at forberede dig på alt det fantastiske, du skal opleve. Mens du læser, kan du glæde dig til alle de superlækre restauranter, du skal prøve og alle de strande, du skal bade ved. Det er ikke bare tidsfordriv – men konstruktiv tidsfordriv.

5. Natbriller

Du vil gerne sove lidt længere tid end den korte periode, hvor kabinepersonalet har valgt at skue ned for lyset. For at din døgnrytme ikke forvrænges helt, skal du pakke natbriller i din kuffert. Så kan du veksle mellem nat og dag, som du har lyst til – og derudover kan du skærme af fra lyset fra manden, der sidder ved siden af. Han bliver nemlig ved med at have læselampen tændt.

6. Vigtigst af alt – en god kuffert

Nu ved du, hvad du skal pakke. Men vigtigst af alt er, at de ting du skal have med på flyveturen, er nemt tilgængelige i en funktionel håndbagagekuffert, og derfor skal du have den helt rigtige af slagsen med. Allerhelst én med mange forskellige lommer, så du hurtigt kan finde de ting, du skal bruge. På en lang rejse er det vigtigt at have mange forskellige ting med, så du kan rejse så komfortabelt som muligt – og fragte alle dine ting på en god måde.